Skip to content

BESTELLEN VOOR UW FEEST OF EVENT

Wenst u te bestellen, dan kan dit per telefoon of tot daags voordien via de webshop. Afrekenen dient steeds in de winkel te gebeuren. Indien u naar iets specifiek op zoek bent, kan u steeds telefonisch contact opnemen.

Voor een buffet, feestmaaltijd of business lunch/diner vragen wij om drie dagen op voorhand te bestellen. 


Let wel op: prijswijzigingen zijn steeds mogelijk, vraag altijd naar onze dagprijs.
Voor vragen in verband met allergenen staan wij eveneens ter uwer beschikking.
De samenstelling van de producten kan wijzigen.

COLLECTIEF VERLOF 2026:
Kerstvakantie: 1 januari tem 6 januari
Krokusvakantie: 17 februari tem 21 februari
Zomervakantie: 4 augustus tem 18 augustus
Herfstvakantie:  3 november tem 7 november

 

 

 

     

EINDEJAARSFOLDER

U kunt uw kerstbestellingen (23/12 t.e.m. 26/12) doorgeven tot en met zaterdag 13 december. Voor de eindejaarsperiode (30/12 t.e.m. 01/01) kunt u bestellen tot en met zaterdag 20 december. Dit kan via de webshop of telefonisch. Dit kan via de webshop of telefonisch. 

GASTRONOMISCH EINDEJAARS MENU

Voor de eindejaarsperiode hebben wij een speciaal menu samengesteld. Aanpassingen aan het menu zijn helaas niet mogelijk. U kunt het menu wel aanvullen met gerechten uit de folder.

VIS (SHOP)

19/12 – 22/12         9u30 – 16u00
23/12                          9u30 – 12u30
24/12 & 25/12        9u30-12u00
26/12 – 29/12         9u30-16u00
30/12                          9u30 – 12u30
31/12                           9u30 – 12u00
01/01 tem 09/01    Gesloten

DIS (RESTO)

Het restaurant is gesloten vanaf dinsdag 19/12 tem dinsdag 09/01

vis&dis_rgb

OPENINGSUREN

                    VIS  (SHOP)             DIS (RESTO) 
Di-Vrij:      9u30 – 18u30        12u00 – 19u00
Za:              9u30 – 16u00        12u00 – 14u00
Zo & Ma:   Gesloten                  Gesloten