Skip to content

CATERING VOOR UW FEEST OF EVENT

Bij Vis&Dis bieden we naast dagverse vis, schaal-en schelpdieren ook diverse kant-en-klare huisbereide salades, vis- en vleesgerechten aan. Het aanbod vis wordt verder uitgebreid door een selectie van kwaliteitsvlees in samenwerking met Butcher’s Store by “De Laet & Van Haver”. Heeft u een familiefeest of business event, contacteer ons vrijblijvend zodat wij voor u een formule op maat kunnen uitwerken.  

Wat u ook verkiest, kwaliteit staat altijd voorop!
85D29666-D5F4-4E62-804D-8141577561D4_1_105_c

CATERING VOOR UW FEEST OF EVENT

Bij Vis&Dis bieden we naast dagverse vis, schaal-en schelpdieren ook diverse kant-en-klare huisbereide salades, vis- en vleesgerechten aan. Het aanbod vis wordt verder uitgebreid door een selectie van kwaliteitsvlees. Heeft u een familiefeest of business event, contacteer ons vrijblijvend zodat wij voor u een formule op maat kunnen uitwerken.  

Wat u ook verkiest, kwaliteit staat altijd voorop!

EINDEJAARSFOLDER

U kunt uw kerstbestellingen (23/12 t.e.m. 26/12) doorgeven tot en met zaterdag 13 december. Voor de eindejaarsperiode (30/12 t.e.m. 01/01) kunt u bestellen tot en met zaterdag 20 december. Dit kan via de webshop of telefonisch. 

GASTRONOMISCH EINDEJAARS MENU

Voor de eindejaarsperiode hebben wij een speciaal menu samengesteld. Aanpassingen aan het menu zijn helaas niet mogelijk. U kunt het menu wel aanvullen met gerechten uit de folder.

Tijdens de eindejaarsperiode beperken we ons traiteurassortiment voor bestellingen tot de beereide gerechten die in onze folder vermeld staan. Al onze gerechten worden dagvers en met kwaliteitsproducten voor u bereid. Gelieve tijdig te bestellen, zodat wij uw feest met de grootste zorg kunnen verzorgen. Houd er rekening mee dat we door de drukte mogelijk eerder moeten stoppen met het aannemen van bestellingen. Na de uiterste besteldatum kunnen er geen wijzigingen meer worden doorgevoerd en kan de bestelling niet meer worden geannuleerd. 

Deze prijslijst vervangt alle voorgaande versies. Wij behouden ons het recht voor om de prijzen te wijzigen.

BESTELLEN VOOR UW FEEST OF EVENT (uitgezonderd de eindejaarsperiode)

Voor verse vis, schaal- en schelpdieren vragen wij u één of twee dagen op voorhand contact op te nemen. We raden u aan om bij voorkeur ’s ochtends vroeg te bellen. Zo kunnen we u optimaal advies geven over de vissen met de beste prijs-kwaliteitverhouding van het moment.
Uiteraard is het ook mogelijk om via de webshop of rechtstreeks in de winkel te bestellen. 

Voor een buffet, feestmaaltijd of business lunch/diner vragen wij om drie dagen op voorhand te bestellen.
Neem een kijkje op de webshop voor een overzicht van ons aanbod. Let wel op: prijswijzigingen zijn steeds mogelijk, vraag altijd naar onze dagprijs.
Voor vragen in verband met allergenen staan wij eveneens ter uwer beschikking. De samenstelling van de producten kan wijzigen.

DUIK MEE IN HET AANBOD 


KREEFTBEREIDINGEN

belle vue / tijmboter / kruidenboter 
 armoricaine / Thai curry


WARM GEROOKTE ZALMZIJDE 
OF ZALMZIJDE BELLE VUE

Gegarneerd met ui, citroen, sla, tomaat, ei, verse cocktailsaus en mayonaise. 


SALADES

tomaat garnaal / salade niçoise / caesar salade /
gerookte zalm  / poke bowl zalm en tonijn 
 krabcocktail


FRUITS DE MER DELUX

Oesters (5pp)
Wulken – Kreukels

Ongepelde garnalen
Steurgarnaal
Langoustine
Krabbenpoten






FRUITS DE MER ROYAL 

Oesters (5pp)
Wulken – Kreukels

Ongepelde garnalen
Steurgarnaal
Langoustine
Krabbenpoten

½ Kreeft 





GEROOKTE VISSCHOTEL

Gerookte zalm
Gravad Lax
Gerookte paling
Gerookte makreelfilet
Steurgarnaal

Gegarneerd met ui, citroen, sla, tomaat, ei, mieriksworteldressing

GEROOKTE VISSCHOTEL DELUX
+ tomaat garnaal


 SEIZOENSPRODUCTEN

Hertenstoverij / Parmentier van kabeljauw 
Quiche / Ganzenleverpaté / Patétaart /
Paté en croute / 
Ravioli van krab / 
Hertenkalffilet met witloof en porcinisaus / Pompoenssoep 


VISGERECHTEN

Vislasagne / Viscurry / Vispannetje / Tongrolletjes  Kabeljauw Napolitana / Bouillabaisse 
Vis vol au vent / Zalm teriyaki 
Zeebaars pizzaïola / Paling in’t groen 
Kabeljauw met stoemp / Gamba Thai curry


VLEESGERECHTEN

Vol au vent / Stooflvlees  / Lasagne  

VERS VLEES “DE LAET & VAN HAVER”
Filet pur Simmental / Rib Eye Carima   

Zalmzijde belle vue
Vissoep
Poke Bowl met zalm en tonijn
vis&dis_rgb

OPENINGSUREN

                    VIS  (SHOP)             DIS (RESTO) 
Di-Vrij:      9u30 – 18u30        12u00 – 19u00
Za:              9u30 – 16u00        12u00 – 14u00
Zo & Ma:   Gesloten                  Gesloten