Vis van het jaar: Wijting stoofpotje 

Gazpacho met tongschar

Carpaccio van coquille

Neem zeker ook een kijkje op: lekkervanbijons en ze denken ook aan de kleintjes met tal van visgerechten voor kinderen

Of laat je inspireren door het boek “Zot van de Noordzee“. Te verkrijgen in de winkel.

In Zot van de Noordzee bundelt JEAN sur MER inspirerende vissersverhalen, leuke vis-tje-datjes, handige tips en heerlijk lichte en verrassende recepten. Samen met zijn vaste chef Peter Vlyminck serveert hij 42 eenvoudige recepten op basis van maar liefst 26 verschillende soorten Noordzeevis, bereid met seizoensgroenten.

HANDIGE TOOLS

Langoustines pellen

Sint-jakobsschelpen panklaar maken

Zeetong fileren

KOOKTECHNIEKEN

Zeetong à la meunière

Rode poon op vel gebakken

Wok met vis

Vis in de oven

Rog pocheren à la nage

Openingsuren

                   SHOP                      RESTO
Di-Vrij:    9u30 – 19u00       11u30 – 19u00
Za:            9u30 – 18u00        12u00 – 14u30
Zo & Ma: Gesloten                  Gesloten 

Openingsuren

                   SHOP                      RESTO
Di-Vrij:    9u30 – 19u00       11u30 – 19u00
Za:            9u30 – 18u00        12u00 – 14u30
Zo & Ma: Gesloten                  Gesloten