Vis van het jaar: Wijting stoofpotje 

Zeewolf met witloofslaatje

Carpaccio van coquilles

Neem zeker ook een kijkje op: lekkervanbijons

Of laat je inspireren door het boek “Zot van de Noordzee“. Te verkrijgen in de winkel.

In Zot van de Noordzee bundelt JEAN sur MER inspirerende vissersverhalen, leuke vis-tje-datjes, handige tips en heerlijk lichte en verrassende recepten. Samen met zijn vaste chef Peter Vlyminck serveert hij 42 eenvoudige recepten op basis van maar liefst 26 verschillende soorten Noordzeevis, bereid met seizoensgroenten.

Openingsuren

                   SHOP                      RESTO
Di-Vrij:    9u30 – 19u00       11u30 – 19u00
Za:            9u30 – 18u00        12u00 – 14u30
Zo & Ma: Gesloten                  Gesloten 

Openingsuren

                   SHOP                      RESTO
Di-Vrij:    9u30 – 19u00       11u30 – 19u00
Za:            9u30 – 18u00        12u00 – 14u30
Zo & Ma: Gesloten                  Gesloten