Chef Maarten Dereymaeker is gedreven en gepassioneerd door de gastronomische keuken. Met toewijding aan de beste ingrediënten creëert hij klassieke gerechten in een hedendaags jasje. Kenmerkend is de houtskool oven “Mibrasa” die een uniek timbre geven aan de gerechten en een onmiskenbare stempel drukken op zijn menukaart.
Vis&Dis is een seizoensgebonden restaurant waar het product voor zich spreekt.
PLAN UW BEZOEK
Dinsdag tot en met vrijdag 12u00 tot 19u00 (sluiting om 21u00)
Zaterdag van 12u00 tot 14u00 (sluiting om 16u00)
Wekelijkse sluiting: zondag, maandag en zaterdagavond.
EINDEJAARSPERIODE:
Het restaurant is gesloten vanaf zaterdag 21/12 tem donderdag 9 januari.
COLLECTIEF VERLOF 2025:
Kerstvakantie: 1 januari tem 9 januari
Krokusvakantie: 4 maart tem 8 maart
Om ervoor te zorgen dat iedereen aangenaam kan genieten in Vis&Dis worden honden niet toegelaten