Skip to content
Lifestyle-Vis-&-Dis-Portret

Chef Maarten Dereymaeker is gedreven en gepassioneerd door de gastronomische keuken. Met toewijding aan de beste ingrediënten creëert hij klassieke gerechten in een hedendaags jasje. Kenmerkend is de houtskool oven “Mibrasa” die een uniek timbre geven aan de gerechten en een onmiskenbare stempel drukken op zijn menukaart.

Vis&Dis is een seizoensgebonden restaurant waar het product voor zich spreekt.

PLAN UW BEZOEK

Dinsdag tot en met vrijdag 12u00 tot 19u00 (sluiting om 21u00)
Zaterdag van 12u00 tot 14u00 (sluiting om 16u00)

Wekelijkse sluiting: zondag, maandag en zaterdagavond.

Collectief verlof:
Krokusvakantie: 10 februari tem 17 februari
Zomervakantie: 29 juli tem 17 augustus
Herfstvakantie: 28 oktober tem 2 november

Om ervoor te zorgen dat iedereen aangenaam kan genieten in Vis&Dis worden honden niet toegelaten 

Restaurant
vis&dis_rgb

OPENINGSUREN

                    VIS  (SHOP)             DIS (RESTO) 
Di-Vrij:      9u30 – 18u30        12u00 – 19u00
Za:              9u30 – 17u00        12u00 – 14u00
Zo & Ma:   Gesloten                  Gesloten