Skip to content
Chef Maarten & Gastvrouw Tamara

Chef Maarten Dereymaeker is gedreven en gepassioneerd door de gastronomische keuken. Met toewijding aan de beste ingrediënten creëert hij klassieke gerechten in een hedendaags jasje. Kenmerkend is de houtskool oven “Mibrasa” die een uniek timbre geven aan de gerechten en een onmiskenbare stempel drukken op zijn menukaart.

Vis&Dis is een seizoensgebonden restaurant waar het product voor zich spreekt.

PLAN UW BEZOEK

Dinsdag tot en met vrijdag 12u00 tot 19u00 (sluiting om 21u00)
Zaterdag van 12u00 tot 14u00 (sluiting om 16u00)

Wekelijkse sluiting: zondag, maandag en zaterdagavond.

COLLECTIEF VERLOF 2025:
Krokusvakantie: 4 maart tem 8 maart
Zomervakantie: 29 juli tem 16 augustus
Herfstvakantie: 28 oktober tem 1 november

FEESTDAGEN 2025
1 mei – Dag van de Arbeid
Shop: Gesloten 
Resto: 12:00 – 19:00 (sluiting om 21u)

29 mei – O.L.H. Hemelvaart
Shop: 09:30 – 13:00 
Resto: 12:00 – 19:00 (sluiting om 21u)

Om ervoor te zorgen dat iedereen aangenaam kan genieten in Vis&Dis worden huisdieren niet toegelaten. 

Gezellig restaurant Vis&Dis
vis&dis_rgb

OPENINGSUREN

                    VIS  (SHOP)             DIS (RESTO) 
Di-Vrij:      9u30 – 18u30        12u00 – 19u00
Za:              9u30 – 16u00        12u00 – 14u00
Zo & Ma:   Gesloten                  Gesloten