Skip to content

AANBOD VERSE VIS

Dagelijks hebben wij toevoer van onze producten waaronder ook de verse vis. Het aanbod varieert volgens de aanvoer en het seizoen. Steeds ligt er een ruim aanbod verse vis in de winkel, welke wij volgens uw wensen versnijden, fileren of ontvellen.  

Daarnaast kan u ons altijd contacteren voor een bestelling. 

AANBOD VERSE VIS

Dagelijks hebben wij toevoer van onze producten waaronder ook de verse vis. Het aanbod varieert volgens de aanvoer en het seizoen. Steeds ligt er een ruim aanbod verse vis in de winkel, welke wij volgens uw wensen versnijden, fileren of ontvellen.  

Daarnaast kan u ons altijd contacteren voor een bestelling. 

Zalm
Kabeljauw
Pladijs
Dutch Yellow Tail (groene keuze)

Roodbaars
Griet
Tarbot
Roggevleugel
Noordzee tong

Forel
Rivier paling
Makreel
Zeeduivel
Dorade Royal (duurzaam gekweekt)
Leng
Corvina
Tongschar
Zeebaars (duurzaam gekweekt)

Sliptong
Rode Poon
Tonijn 
Heilbot
Zwaardvis
Zeewolf
Skrei

Heek
Pijlinktvis
…..   

9028F501-737F-4C18-BD4A-1F663890C8C6

VIS VAN HET SEIZOEN:
ZEETONG – ROG – HEEK

Zeetong is één van de toppers in de aanvoer van onze vissers naar de vismijn. Van juni tot december is de vis op z’n best. Het stevige visvlees is eveneens zacht en sappig. De vis is bij ons vooral gekend als Noordzeetong vanwege de herkomst. 
Klassiek bakken we de zeetong in boter, maar de vis is veelzijdiger dan dat. Het visvlees is uiterst geschikt om in de oven te bereiden, te pocheren of te stomen.

Rog is nog zo een belangrijke vissoort voor onze vissers. Hij behoort samen met zeetong en pladijs tot de top drie in de aanvoer naar onze vismijnen. Er bestaan wel zo’n 460 verschillende soorten, maar voor onze vissers is de stekelrog de belangrijkste. Rog is een heel jaar beschikbaar. Van juni tot maart is hij op zijn best. De vleugels zijn een lekkernij, maar wist je dat ook de wangen en lever een ware delicatesse zijn? Rog is uiterst geschikt om te bakken, pocheren, stomen, in de oven of in papillot.

Heek, ook wel gekend als mooie meid. De vis wordt meestal als hele vis of in moten aangeboden, maar kan ook wel gefileerd worden verkocht. Het smakelijke visvlees is eerder zacht en wordt steviger tijdens de bereiding. Als kabeljauwachtige zijn bereidingen voor kabeljauw dan ook meestal geschikt voor heek. Bakken, in een ovenschotel, om te stomen of a la plancha. Het kan allemaal met heek.

RECEPTEN:

“Ceviche van Noordzeetong”
“Noordzeetong met tomaat, olijven en lavas”
“Vlaswijting met ratatouille, gazpacho en doperwt”
“Pladijs met warmoes en pesto”
“Pomme Moscovite”
“Pladijs met Aziatische komkommersalade”
“Céviche van vlaswijting”
“Rogvleugel met caponata”
“Rogvleugel met rucolapesto”
“Gepocheerde heek met zeesla en lamsoor”
“Visburger van heek met komkommer en erwtensalade”

Vis op de BBQ? Altijd een goed idee! Verbaas je tafelgenoten met deze originele BBQ-recepten en gebruik deze tips en trucs voor de allerlekkerste visBBQ.

Hier vind je dan weer tips om verse vis te bewaren. 

AANBOD GEROOKTE VIS

Volgens aanvoer en seizoen.

AANBOD GEROOKTE VIS

Volgens aanvoer en seizoen.

Gerookte zalm
Gerookte paling
Gerookte makreel
Bakharing

Gerookte sprotfilet
Gravad lax
Gerookte heilbot
Gerookte forelfilet

…..  

Royal Belgian Caviar

Royal Belgian Caviar – Imperial Heritage Caviar

Wij zijn verdeler van Royal Belgian Caviar, 100% Belgische en natuurlijke kaviaar & Imperial Heritage Caviar, een verhaal van passie en traditie. 
Vraag vrijblijvend naar het aanbod. 

Royal Belgian Caviar – Imperial Heritage Caviar

Wij zijn verdeler van Royal Belgian Caviar, 100% Belgische en natuurlijke kaviaar & Imperial Heritage Caviar, een verhaal van passie en traditie. 
Vraag vrijblijvend naar het aanbod. 

OPENINGSUREN

                   SHOP                      RESTO
Di-Vrij:    9u30 – 18u30     11u30 – 19u00
Za:            9u30 – 17u00     12u00 – 14u00
Zo & Ma: Gesloten                Gesloten 

OPENINGSUREN

                   SHOP                      RESTO
Di-Vrij:    9u30 – 18u30    11u30 – 19u00
Za:            9u30 – 17u00     12u00 – 14u00
Zo & Ma: Gesloten                  Gesloten