Skip to content

AANBOD VERSE VIS

Dagelijks hebben wij toevoer van onze producten waaronder ook de verse vis. Het aanbod varieert volgens de aanvoer en het seizoen. Steeds ligt er een ruim aanbod verse vis in de winkel, welke wij volgens uw wensen versnijden, fileren of ontvellen.  

Daarnaast kan u ons altijd contacteren voor een bestelling. 

AANBOD VERSE VIS

Dagelijks hebben wij toevoer van onze producten waaronder ook de verse vis. Het aanbod varieert volgens de aanvoer en het seizoen. Steeds ligt er een ruim aanbod verse vis in de winkel, welke wij volgens uw wensen versnijden, fileren of ontvellen.  

Daarnaast kan u ons altijd contacteren voor een bestelling. 

Zalm
Kabeljauw
Pladijs
Dutch Yellow Tail (groene keuze)

Roodbaars
Griet
Tarbot
Roggevleugel
Noordzee tong

Forel
Rivier paling
Makreel
Zeeduivel
Dorade Royal (duurzaam gekweekt)
Leng
Corvina
Tongschar
Zeebaars (duurzaam gekweekt)

Sliptong
Rode Poon
Tonijn 
Heilbot
Zwaardvis
Zeewolf
Skrei

Heek
Pijlinktvis
…..   

VIS VAN HET SEIZOEN:
TONGSCHAR – WIJTING – NOORDZEEKRAB

De herfst brengt ons niet alleen een nieuwe oogst appelen en peren van eigen bodem. Ook de zee biedt in dit seizoen heel wat lekkers. Wist je trouwens dat ook vissoorten seizoenen hebben? In het najaar zijn bijvoorbeeld pladijs, tongschar en wijting op hun best.

Bij zo’n goed stukje vis hoort natuurlijk een even goed gerecht. We delen met plezier onze tips en beste herfstrecepten met deze vissen van hier.

Wijting is familie van de kabeljauw. In Groot-Brittannië is het een populairevis voor Fish & Chips gerechten. Met zijn zachte vlees en laag vetgehalte ishet een favoriet van veel chefs. Chef Ivan Menten beaamt : “Wijting is heelfijn van structuur en heeft maar een beetje warmte nodig om te garen. Dat betekent snel klaar en dus ideaal na een drukke werkdag!”

Tongschar valt niet te verwarren met de populaire tong, hoewel ze culinair perfect inwisselbaar zijn. Zijn bijnaam ‘melktong’ heeft de vis te danken aanzijn witte kleur. Tongschar is zacht van structuur en smeuïg. Voor chef Thijs Vervloet roept de vis herinneringen op uit zijn jeugd. “Mijn grootmoeder maakte er de lekkerste gerechten mee. De filets zijn iets dikker dan tong, maar steviger dan pladijs. Weinigen zullen het verschil smaken!”

Noordzeekrab is technisch gezien dan geen vis, maar dit schaaldier uit de Noordzee verdient zeker meer aandacht. Je bereidt hem op dezelfde manier als kreeft, maar de Noordzeekrab is een pak goedkoper. De smaak is bovendien een stuk verfijnder en zoeter. Chef Alex Verhoeven is fan: “Ik hou van de zoete en subtiele smaak van Noordzeekrab. Zorg bij het klaarmaken dat elk toegevoegd ingrediënt de krab ten goede komt en hou de smaken subtiel.”

 

Vis op de BBQ? Altijd een goed idee! Verbaas je tafelgenoten met deze originele BBQ-recepten en gebruik deze tips en trucs voor de allerlekkerste visBBQ.

Hier vind je dan weer tips om verse vis te bewaren. 

AANBOD GEROOKTE VIS

Volgens aanvoer en seizoen.

AANBOD GEROOKTE VIS

Volgens aanvoer en seizoen.

Gerookte zalm
Gerookte paling
Gerookte makreel
Bakharing

Gerookte sprotfilet
Gravad lax
Gerookte heilbot
Gerookte forelfilet

…..  

Royal Belgian Caviar

Royal Belgian Caviar – Imperial Heritage Caviar

Wij zijn verdeler van Royal Belgian Caviar, 100% Belgische en natuurlijke kaviaar & Imperial Heritage Caviar, een verhaal van passie en traditie. 
Vraag vrijblijvend naar het aanbod. 

Royal Belgian Caviar – Imperial Heritage Caviar

Wij zijn verdeler van Royal Belgian Caviar, 100% Belgische en natuurlijke kaviaar & Imperial Heritage Caviar, een verhaal van passie en traditie. 
Vraag vrijblijvend naar het aanbod. 

OPENINGSUREN

                   SHOP                      RESTO
Di-Vrij:    9u30 – 18u30     11u30 – 19u00
Za:            9u30 – 17u00     12u00 – 14u00
Zo & Ma: Gesloten                Gesloten 

OPENINGSUREN

                   SHOP                      RESTO
Di-Vrij:    9u30 – 18u30    11u30 – 19u00
Za:            9u30 – 17u00     12u00 – 14u00
Zo & Ma: Gesloten                  Gesloten