Skip to content

AANBOD VERSE VIS

Dagelijks hebben wij toevoer van onze producten waaronder ook de verse vis. Het aanbod varieert volgens de aanvoer en het seizoen. Steeds ligt er een ruim aanbod verse vis in de winkel, welke wij volgens uw wensen versnijden, fileren of ontvellen.  

Daarnaast kan u ons altijd contacteren voor een bestelling. 

AANBOD VERSE VIS

Dagelijks hebben wij toevoer van onze producten waaronder ook de verse vis. Het aanbod varieert volgens de aanvoer en het seizoen. Steeds ligt er een ruim aanbod verse vis in de winkel, welke wij volgens uw wensen versnijden, fileren of ontvellen.  

Daarnaast kan u ons altijd contacteren voor een bestelling. 

Zalm
Kabeljauw
Pladijs
Dutch Yellow Tail (groene keuze)

Roodbaars
Griet
Tarbot
Roggevleugel
Noordzee tong

Forel
Rivier paling
Makreel
Zeeduivel
Dorade Royal (duurzaam gekweekt)
Leng
Corvina
Tongschar
Zeebaars (duurzaam gekweekt)

Sliptong
Rode Poon
Tonijn 
Heilbot
Zwaardvis
Zeewolf
Skrei

Heek
Pijlinktvis
…..   

schelvis-LR-400x600

VIS VAN HET SEIZOEN:
INKTVIS – HONDSHAAI – SCHELVIS

Hondshaai heeft lekker stevig vlees waar je alle kanten mee op kan. Gebruik het in ragouts of dikke wintersoepen. Gerookt of in zuur opgelegd is het fantastisch. Probeer hondshaai ook eens gelakt, gesmoord of leg een flinke moot op de BBQ. Overheerlijk.

Het visvlees van schelvis is iets zachter dan dat van kabeljauw, maar minstens zo smakelijk. Goed nieuws, want je kan alle kabeljauwbereidingen ook met schelvis maken. In het Verenigd Koninkrijk is schelvis de favoriete vis voor de erg populaire ‘Fish and Chips’.

In veel keukens, zeker in Zuid-Europa, is de pijlinktvis een echte lekkernij. De gefrituurde calamares zijn het bekendst, maar de pijlinktvis doet het ook prima in andere culinair hoogstaande bereidingen. De combinatie met pasta of risotto is geweldig en gevuld op de grill is het om duimen en vingers bij af te likken. Het vlees is delicaat, en mag vooral niet te lang garen, anders wordt het taai. Enkele minuutjes volstaan.

RECEPTEN:

“Hondshaai met korst van garnaal, knolselder en dragon”
“Tajine met hondshaai”
“Hondshaai in het groen”
“Gevulde pijlinktvis met prei”
“Pomme Moscovite”
“Gegrilde pikante pijlinktvis”
“Gefrituurde calamares met wasabi mayonaise”
“Pijlinktvis gevuld met brasvarvarken”
“Schelvis met aardappel en groene kruiden”
“Schelvis met venkel, lamsoor en groene curry”
“Asperges met gerookte zalm en dille”

Vis op de BBQ? Altijd een goed idee! Verbaas je tafelgenoten met deze originele BBQ-recepten en gebruik deze tips en trucs voor de allerlekkerste visBBQ.

Hier vind je dan weer tips om verse vis te bewaren. 

AANBOD GEROOKTE VIS

Volgens aanvoer en seizoen.

AANBOD GEROOKTE VIS

Volgens aanvoer en seizoen.

Gerookte zalm
Gerookte paling
Gerookte makreel
Bakharing

Gerookte sprotfilet
Gravad lax
Gerookte heilbot
Gerookte forelfilet

…..  

Royal Belgian Caviar

Royal Belgian Caviar – Imperial Heritage Caviar

Wij zijn verdeler van Royal Belgian Caviar, 100% Belgische en natuurlijke kaviaar & Imperial Heritage Caviar, een verhaal van passie en traditie. 
Vraag vrijblijvend naar het aanbod. 

Royal Belgian Caviar – Imperial Heritage Caviar

Wij zijn verdeler van Royal Belgian Caviar, 100% Belgische en natuurlijke kaviaar & Imperial Heritage Caviar, een verhaal van passie en traditie. 
Vraag vrijblijvend naar het aanbod. 

OPENINGSUREN

                   SHOP                      RESTO
Di-Vrij:    9u30 – 18u30     11u30 – 19u00
Za:            9u30 – 17u00     12u00 – 14u00
Zo & Ma: Gesloten                Gesloten 

OPENINGSUREN

                   SHOP                      RESTO
Di-Vrij:    9u30 – 18u30    11u30 – 19u00
Za:            9u30 – 17u00     12u00 – 14u00
Zo & Ma: Gesloten                  Gesloten