Skip to content

AANBOD VERSE VIS

Dagelijks hebben wij toevoer van onze producten waaronder ook de verse vis. Het aanbod varieert volgens de aanvoer en het seizoen. Steeds ligt er een ruim aanbod verse vis in de winkel, welke wij volgens uw wensen versnijden, fileren of ontvellen.  

Daarnaast kan u ons altijd contacteren voor een bestelling. 

AANBOD VERSE VIS

Dagelijks hebben wij toevoer van onze producten waaronder ook de verse vis. Het aanbod varieert volgens de aanvoer en het seizoen. Steeds ligt er een ruim aanbod verse vis in de winkel, welke wij volgens uw wensen versnijden, fileren of ontvellen.  

Daarnaast kan u ons altijd contacteren voor een bestelling. 

Zalm
Kabeljauw
Pladijs
Dutch Yellow Tail (groene keuze)

Roodbaars
Griet
Tarbot
Roggevleugel
Noordzee tong

Forel
Rivier paling
Makreel
Zeeduivel
Dorade Royal (duurzaam gekweekt)
Leng
Corvina
Tongschar
Zeebaars (duurzaam gekweekt)

Sliptong
Rode Poon
Tonijn 
Heilbot
Zwaardvis
Zeewolf
Skrei

Heek
Pijlinktvis
…..   

VIS VAN DE MAAND 

Heek wordt ook wel mooie meid genoemd, al is dat niet vanwege zijn uiterlijk.
Het visvlees is zeer smakelijk, eerder zacht en valt makkelijk uit elkaar in verse toestand, maar wordt steviger tijdens de bereiding.
Heb je een lekker recept voor kabeljauw dan moet je het zeker ook eens met heek proberen. Deze vis is ideaal om te bakken, te verwerken in een ovenschotel of om te stomen. In de typisch Spaanse ovenschotel ‘zarzuela’ is heek een vaste waarde.

Pladijs is makkelijk te herkennen aan zijn oranje-rode stippen. Het is naast tong de belangrijkste doelsoort voor onze vissers. Het is een superveelzijdige en heel dankbare vis in bereidingen. Het visvlees is fijn, stevig, mals en heeft een uitstekende smaak. Bak, pocheer of stoof de vis, in filets of in één stuk, het is altijd een echte lekkernij. Pladijs laat zich bovendien heerlijk krokant bakken op het vel.

Tongschar is in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, geen familie van de tong. Wel van de pladijs. Het visvlees van tongschar kan je vergelijken met dat van zeetong, hoewel het iets zachter van structuur en iets smeuïger is. De filets zijn zeer wit. Vandaar de bijnaam ‘melktong’. Tongschar kan je heerlijk frituren, pocheren, stomen en bakken. De meeste bereidingen met tong of pladijs kan je ook met tongschar maken.

Vis op de BBQ? Altijd een goed idee! Verbaas je tafelgenoten met deze originele BBQ-recepten en gebruik deze tips en trucs voor de allerlekkerste visBBQ.

Hier vind je dan weer tips om verse vis te bewaren. 

AANBOD GEROOKTE VIS

Volgens aanvoer en seizoen.

AANBOD GEROOKTE VIS

Volgens aanvoer en seizoen.

Gerookte zalm
Gerookte paling
Gerookte makreel
Bakharing

Gerookte sprotfilet
Gravad lax
Gerookte heilbot
Gerookte forelfilet

…..  

Royal Belgian Caviar

Royal Belgian Caviar – Imperial Heritage Caviar

Wij zijn verdeler van Royal Belgian Caviar, 100% Belgische en natuurlijke kaviaar & Imperial Heritage Caviar, een verhaal van passie en traditie. 
Vraag vrijblijvend naar het aanbod. 

Royal Belgian Caviar – Imperial Heritage Caviar

Wij zijn verdeler van Royal Belgian Caviar, 100% Belgische en natuurlijke kaviaar & Imperial Heritage Caviar, een verhaal van passie en traditie. 
Vraag vrijblijvend naar het aanbod. 

OPENINGSUREN

                   SHOP                      RESTO
Di-Vrij:    9u30 – 18u30     12u00 – 19u00
Za:            9u30 – 17u00     12u00 – 14u00
Zo & Ma: Gesloten               Gesloten 

OPENINGSUREN

                   SHOP                      RESTO
Di-Vrij:    9u30 – 18u30    12u00 – 19u00
Za:            9u30 – 17u00     12u00 – 14u00
Zo & Ma: Gesloten               Gesloten