Skip to content

AANBOD VERSE VIS

Dagelijks hebben wij toevoer van onze producten waaronder ook de verse vis. Het aanbod varieert volgens de aanvoer en het seizoen. Steeds ligt er een ruim aanbod verse vis in de winkel, welke wij volgens uw wensen versnijden, fileren of ontvellen.  

Daarnaast kan u ons altijd contacteren voor een bestelling. 

AANBOD VERSE VIS

Dagelijks hebben wij toevoer van onze producten waaronder ook de verse vis. Het aanbod varieert volgens de aanvoer en het seizoen. Steeds ligt er een ruim aanbod verse vis in de winkel, welke wij volgens uw wensen versnijden, fileren of ontvellen.  

Daarnaast kan u ons altijd contacteren voor een bestelling. 

Zalm
Kabeljauw
Pladijs
Dutch Yellow Tail (groene keuze)

Roodbaars
Griet
Tarbot
Roggevleugel
Noordzee tong

Forel
Rivier paling
Makreel
Zeeduivel
Dorade Royal (duurzaam gekweekt)
Leng
Corvina
Tongschar
Zeebaars (duurzaam gekweekt)

Sliptong
Rode Poon
Tonijn 
Heilbot
Zwaardvis
Zeewolf
Skrei

Heek
Pijlinktvis
…..   

VIS VAN HET SEIZOEN:
RODE POON – SINT-JAKOBSNOTEN – ZEEDUIVEL

Winterse dagen, buiten is het guur en koud. Gelukkig staan onze Belgische vissers er elke dag om ons te verwennen met verse, heerlijke vis van bij ons. Wij selecteerden enkele feestelijke gerechten met deze seizoenstoppers. 

Rode poon heeft van nature vast visvlees van structuur, een diepe smaak en blijft mooi sappig. In vissoepen en stoofpotjes is rode poon een echte smaakmaker. Ook in de pan gebakken of gemarineerd overtuigt rode poon altijd. Verder is de vis heerlijk op de barbecue: op vel geroosterd, in spiesjes of in papillot.

De beste Sint-jakobsnoten komen uit de koudere noordelijke wateren, het vlees is dan wat vetter. Met de aanvoer in onze vishavens zit je dus echt wel goed. Er worden ook veel zogenaamde sint-jakobsnoten aangeboden uit andere werelddelen, maar meestal gaat het dan om aanverwante soorten: ‘petonkels’. Die missen echter de finesse van onze eigen sint-jakobsnoten. Het zachte, witte, naar jodium geurende vlees is fantastisch op de grill, om te pocheren of bakken. Ook rauw in een carpaccio smaken sint-jakobsnoten heerlijk. 

Zeeduivels hebben een grote, lelijke kop die meestal aan boord al wordt verwijderd. Enkel de staart en de filets komen in de handel. De staart heeft geen graten, enkel een centraal been. Het visvlees is zeer stevig van structuur. De staarten moeten goed ontvliesd worden, anders krimpt het visvlees samen bij verhitting. In Frankrijk zijn ook de wangen en de lever – ingemaakt in blik of bokaal als foie de lotte – geliefd.

 

Vis op de BBQ? Altijd een goed idee! Verbaas je tafelgenoten met deze originele BBQ-recepten en gebruik deze tips en trucs voor de allerlekkerste visBBQ.

Hier vind je dan weer tips om verse vis te bewaren. 

AANBOD GEROOKTE VIS

Volgens aanvoer en seizoen.

AANBOD GEROOKTE VIS

Volgens aanvoer en seizoen.

Gerookte zalm
Gerookte paling
Gerookte makreel
Bakharing

Gerookte sprotfilet
Gravad lax
Gerookte heilbot
Gerookte forelfilet

…..  

Royal Belgian Caviar

Royal Belgian Caviar – Imperial Heritage Caviar

Wij zijn verdeler van Royal Belgian Caviar, 100% Belgische en natuurlijke kaviaar & Imperial Heritage Caviar, een verhaal van passie en traditie. 
Vraag vrijblijvend naar het aanbod. 

Royal Belgian Caviar – Imperial Heritage Caviar

Wij zijn verdeler van Royal Belgian Caviar, 100% Belgische en natuurlijke kaviaar & Imperial Heritage Caviar, een verhaal van passie en traditie. 
Vraag vrijblijvend naar het aanbod. 

OPENINGSUREN

                   SHOP                      RESTO
Di-Vrij:    9u30 – 18u30     11u30 – 19u00
Za:            9u30 – 17u00     12u00 – 14u00
Zo & Ma: Gesloten                Gesloten 

OPENINGSUREN

                   SHOP                      RESTO
Di-Vrij:    9u30 – 18u30    11u30 – 19u00
Za:            9u30 – 17u00     12u00 – 14u00
Zo & Ma: Gesloten                  Gesloten